Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Több ezer néger bevándorló érk
  2009-01-20 18:05:03, kedd
 
 

Több ezer néger bevándorló érkezik Magyarországra

A legnagyobb titokban megnyíltak az Európai Unió munkaerő toborzó irodái Afrikában.

Jack Corn, h, 2009/01/19 - 21:11




Európa bőrszíne pár árnyalattal sötétebb lesz?

Az EU első lépcsőben 50 millió négert szándékozik az európai országokba importálni. A terv hazánkat is érinti. A nemzetközi média teljes hallgatása mellett a nyugat-afrikai Cape Verde Köztársaság fővárosában, Praia-ban megnyílt az Európai Unió második munkaerő toborzó irodája.

Cape Verde - Zöld-foki Szigetek

Cape Verde egy alig fél millió lakosságú kis szigetcsoport Szenegáltól 500 kilométerre nyugatra az Atlanti óceánban, még az afrikai viszonyokat is mélyen alul múlva ez a világ egyik legszegényebb országa. Ennek ellenére az Európai Unió tagja akar lenni, a miniszterelnökük Brüsszelben már be is nyújtotta a kérvényét a csatlakozási tárgyalások megkezdésére.

Az első "Európai Segély, Tanácsadó és Munkahelyteremtő Központot" a legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával már 2008 októberében megnyitották a kissé beljebb fekvő, AIDS-el súlyosan fertőzött Mali Köztársaság fővárosában, Bamakoban.

A belga Louis Michel gazdasági fejlesztésekkel és humanitárius ügyekkel foglalkozó EU biztos által kidolgozott terv értelmében az Európai Unió első lépcsőben 50 millió négert, elsősorban fiatal férfiakat akar az Unió 27 országában letelepíteni. A munkára kiéhezett négerek az európai városokban az európai adófizetők pénzéből lakást, beilleszkedési, nyelvtanulási és egyéb segélyeket kapnak, megtanulnak írni, olvasni és utána különböző szakmai tanfolyamokon vesznek részt. A gyakorlati tapasztalatok kiértékelése után az EU valószínűleg még több millió néger munkavállalót akar behozni a gazdasági nehézségekkel és az elöregedési problámákkal küzdő európai országokba.
Afrikai négerek Szicília partjaihoz érkeznek.....Afrikai négerek Szicília partjaihoz érkeznek.....
A Michel-terv a befogadó állam jelenlegi lélekszáma mellett figyelembe veszi a gazdasági és társadalmi fejlettség fokát is: a gazdagabb multikulturális hagyományokkal rendelkező és a gazdaságilag fejlettebb nyugat-európai országokba több, az elmaradottabb közép- és kelet-európai tagállamokba kevesebb afrikai munkaerő érkezik. Magyarországon a munkavágytól égő sárga bőrű kínaiak után több ezer, munkavágytól égő fekete bőrű afrikai betelepítését tervezik.
.....majd a római utcákon törve, zúzva, rombolva még több segélyt követelnek.....majd a római utcákon törve, zúzva, rombolva még több segélyt követelnek
Louis Michel szerint a terv családegyesítési programjának keretében az utánuk tömegesen érkező családtagok száma és a családtagokra fordított extra egészségügyi és egyéb szociális célú kiadások összege kiszámíthatatlan, ezért Michel ezeket a becsléseken alapuló adatokat szemérmesen elhallgatva nem is szerepelteti az eredeti dokumentumban.

A Michel-terv elleni legnagyobb felháborodás eddig a színesbőrű bevándorlók miatt elképesztő mértékben megnőtt bűnözési hullámban és az ezzel járó súlyos társadalmi feszültségek tengerében fuldokló Nagy Britanniában bontakozott ki. "Milyen ördögi ötlet vezérli a kormányt, hogy Afrikában bevándorló központok létesítését támogatja, mikor az elkövetkező hat hónapban előreláthatólag 400 ezer munkahely fog megszűnni az Egyesült Királyságban?" - tette fel a kérdést Gordon Brown brit miniszterelnöknek Nigel Farage, az UKIP (United Kingdom Independence Party, Függetlenségi Párt) vezetője.

Matthew Elliott, a Tax Payers Alliance (a brit adófizetők szövetsége) fiatal vezetője pedig így fogalmazott: "Amikor a gazdasági recesszió miatt nem csak Nagy Britannia, de egész Európa nagyarányú munkanélküliséggel néz szembe, akkor nevetséges, hogy az EU ilyen cselszövéses tervre pazarolja az adófizetők pénzét."

Az EU a tiltakozások ellenére a közeljövőben több fekete afrikai országban is tervezi a munkaerő toborzó irodák megnyitását.

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)



Hozzászólások
k, 2009/01/20 - 16:54VI.BÉLA

* Bejelentkezés Regisztrálj!

#1

Igazad van pfz01! A népesedés öregedése nem is idegesíti őket, hanem a nyugdíj be és kifizetések aránya. Ha visszavenné magát az EU parlement, és nem akkora fényűzést kergetne, akkor talán, nem csak könnyeben tudná rendezni, de még maradna is. Itthon a nyugdíj befizetéseket befektették, és annak hozama arányosan nőtt, az emelkedésekhez. Csak hát, azt még Németh Miklós idejében ellopták a komcsik. Érdekes az állami, valamint a közös vagyont nem tudják kamatoztatni, csak a sajátjukat! Már ezért is halálbüntetést kellene adni. Minden országban leteszik a hivatali esküt, és sehol nem kérik számon őket! Na nálunk, remélem, most elkezdjük a rend követését!
k, 2009/01/20 - 16:41pfz01

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#2

Az Unió egy cionista kóceráj... Illetve cionisták által befolyásolt, parazita hivatalnokokból álló vízfej... (tisztelet azon kevés kivételnek, akik kisebbségben a nemzeti célokért emelik fel a szavukat)
"az európai adófizetők pénzéből lakást, beilleszkedési, nyelvtanulási és egyéb segélyeket kapnak, megtanulnak írni, olvasni és utána különböző szakmai tanfolyamokon vesznek részt. A gyakorlati tapasztalatok kiértékelése után az EU valószínűleg még több millió néger munkavállalót akar behozni a gazdasági nehézségekkel és az elöregedési problámákkal küzdő európai országokba."

Ugyanezzel a módszerrel meg lehetne oldani a roma problémát.
Aljasság, és az Unió pusztítása, hogy a belső problémákat burjánzani hagyják, és a betelepített idegenekkel a nemzeteket gyengítik. Ez cionosta érdek.
k, 2009/01/20 - 14:51Anita...

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#3

Nem bevándoroltatni kell az idegeneket, hanem a vezetőjükkel együtt kellene az országot felépíttetni!
k, 2009/01/20 - 14:04országzászló

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#4

Népszavazást kell kiírni!

1, Akarja e Ön, idegen, tehát nem magyar származásúak bevándorlását, azok betaníttatását rokanaiknak befogadását és követeléseik megadását?

2, Vállalja, e, hogy a romló népesedési viszonyok melletti magyar életet, kevesebb magyarral is?
k, 2009/01/20 - 11:42kardos

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#5

Minden zsidó helyett jöhetne egy éjdszes alfabéta nigger aztán stopp! A niggereket becsukjuk éjdszestül az állatkertbe.
Magyarország felvirágzik! Az unijó népessége talán túléli.
Köszönjük louis michel (aki természetesen nagy barátja ejrópának és magyarországnak mivel belgiumi (müországi) zsidó, az ejrópai felsövezetök persze szintén, szinte mind azok és,-vagy azok bérencei (ne legyen senkinek illúziója ezzel kapcsolatban). Elnézést kérek mindenkitöl aki nem ért velem egyet, de már több éve úgy látom, hogy a világ csaknem összes baja megoldódna záros határidön belül (söt 2000 évre visszamenöleg) ha ezt az átkozott, élösködö, gonosz fajtát, irgalmatlanul kiírtanánk (pont).
k, 2009/01/20 - 11:09steve46

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#6

Hát igen, megint a biboldók!

A magyarázat az hogy az elöregedő Ezrópának kell a vérfrissítés. Sajnos igazuk van, bár kampós orrú barátaink számára ez inkább az olcsó munkaerőt jelenti. Ha valóban frissíteni akarnák Európát, akkor olyan családtámogatási rendszert hoznának létre amely a több gyerek vállalására inspirál. Ez stratégia szempontból nem jó, hiszen ezek a családok ilyen vagy olyan mértékben de saját nemzeti értékrendjüket hordozzák, ragaszkodnak identitásukhoz, tehát nem hálás alanyai a droiddá válásnak.
Inkább máshonnan hoznak ide tenyészállatokat akiknek semmiféle kötődésük nincs, nem érdekli őket csak szűken vett biológiai szükségleteik alacsony szintű kielégítése. Igazi droidok.
Mindazonáltal az sem lebecsülendő, hogy ezeknek a szavazata annyit fog érni mint az őslakosoké, szaporodással járó térnyerésük pedig végső soron az őslakosok alárendelt szerepbe kerülésével jár.
Ha cigány lennék elgondolkodnék, hogy mi lesz velem, de ez más történet...
A zsidókkal szembeni küzdelem nagyon nehéz. Idő kell, hogy az emberek egyáltalán a probléma felismeréséig eljussanak.Ravasz ellenséggel állunk szemben amelyet nem mindig ismersz fel az utcán ha szembejön.Régen egyszerűbb volt mert aki idegen egyenruhát viselt az ellenség. Ma kit kell fejbelőni, ki az akit ismerünk? Olyan szinten manipuláltak bennünket, hogy már fogalmunk sincs valójában ki kivel van.
Rohadt nehéz helyzet és igazából nagy általánosságokon kívül még azt sem tudjuk mit akarunk. Nem alkottuk meg azt a XXI. századi országmodellt ami működőképes lehet, ugyanakkor megőrzi a nemzeti jelleget, szabadságot és jólétet biztosít polgárainak. A harchoz cél kell, mert anélkül rálépni erre az útra anarchiához vezet.
k, 2009/01/20 - 10:28statiszta89

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#7

Az a baj hogy ezt meg lehetett volna akadályozni. A tömeges népbutítást, a bevándorlók hadát és azt, hogy látszólag nyugati ,,színvonalon,, élünk, de a fizetés az keleti. Hogyne jönnének Hazánkba is a majmok, mikor itt is már (sajnos) éhbérért lehet dolgozni, de ezzel Magyar családoktól elveszik a pénzt. Majd mint kisebbség (ha egyáltalán van ezeknek agyuk) kihasználják azt és hőzöngenek majd. Tiszteletben tartom Nagy-Magyarországot és annak (sajnálatos) sziszifuszi visszaszerzését; de egy kicsit ki kéne ebből hiú ábrándból lépni és foglalkozni a még megmaradt Hazánkkal; mert ha így folytatják az úgy mond politikusok (neo-kommunisták és szabadkőműves kilincs orrúak-ami persze céluk)akkor még ezt is elveszítjük. Nem szabad a saját Hazánkban rabszolgaként érnünk. És már mindenki ,,fasiszta és neo-náci ill. nyilas,, ha már a Hazája érdekeit akarja védeni. Attól félek (én 20 éves vagyok), hogy majd a gyerekeimet, hogy tudom ilyen országban felnevelni; mert a magyarnak csak Magyar a Hazája...és remélem 100 év múlva is még lesz ilyen.
Szebb jövőt testvéreim!!
k, 2009/01/20 - 09:44Dárius 56

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#8

Péchy- gratula! Smiling Smiling Smiling Szebb jövőt!
k, 2009/01/20 - 09:10Péchy

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet

#9

Biológiai, vegyi fegyver? Itt Európában akarod bevetni a bantuk ellen? Pfff

A baj forrása megint csak egyetlen szó: zsidó!
Ők telepítik be őket, de a probléma nem itt kezdődik, hanem ott, hogy a dzsungel makik és társaik vajon miért akarnak eljönni otthonról, csak részben az élősködés miatt. A másik ok, hogy otthon valóban nem tudnak mit kezdeni magukkal, egyrészt, mert tanulatlan állatok, másrészt, mert az ő hazájukat is elkúrták, lehet találgatni, hogy kik! Persze, hogy a bibsik!
Ezek a bőrhiányos rohadékok kizsákmányolják, tönkreteszik Afrika, Ázsia, Dél-Amerika, a Közel-kelet országait. Tönkre vágják a gazdaságot, a környezete, kiszipolyoznak ezek mindenkit.
Emlékeztek pákó maki bombagyáros interjújára? Igaz, hogy hülye szegénykém, de elmondja, hogy Nigéria gazdag nyersanyagokban (kőolaj), de az embereknek egy lyukas garas sincs a zsebében. Élhetnének úgy is, mint egy arab olajállam, ha a bibsik nem lopnák ki a szemüket is (más kérdés, hogy miért hagyják magukat).
Aztán ott a gyémánt, melyért a külföldi "befektetők" egymásnak ugrasztják az afrikai törzseket, egy kis népirtás, kaszabolás, s máris kezdődhet a kitermelés.
Közel-kelet: miért is menekülnek az afgánok, irakiak? Mert elkezdődött a "demokrácia". A mocskos amcsiknak se a szerencsétleneken esett meg a szíve, hanem inkább az afgán kábítószeren, és az iraki olajon.
Továbbá ajánlom, hogy Z Kárpát Dániel - Háborúk a vízért c. könyvét olvassa el aki tudja! Visznek ezek a sáskák mindent: olajat, gyémántot és VIZET. Privatizálják a vízszoláltatókat, majd sokszorosára emelik az árakat. A polgári lakosság választhat, hogy vagy iszik és eszik vagy olyan "luxusokra" költ, mint oktatás, egészségügy, közben a nyugati világ és Japán irgalmatlanul pazarolja a vizet, mindenféle hülyeségre. Jól van ez így?
Nem fognak ezek a harmadik világbeli nincstelenek azért éhen halni, hogy a zsidóknak nőjön a buxája, az európai és amerikai agymosott fogyasztók pedig nyugodtan locsolgathassa a drága vízzel a baromira hasznos pázsitot a kertben.

Megoldás az lenne, ha minél több ország minél előbb lerázná magáról a zsidrák rabigát, felszámolná ezt az ocsmány világrendet ami jelenleg van, s a harmadik világból kiszipojozott pénzt visszaadnák annak akinek jár! Nem segélyeket kell adni a bantuknak és országaiknak, hanem meg kell teremteni a megfelelő életkörülményeket a saját országukban, hogy ne akarjanak eljönni ide vagy máshová. Ezt nem a saját pénzünkből kell, hanem abból a véres pénzből amit a biboldók kihúztak tőlük.

Egyszer láttam egy dokumentum filmet valamelyik afrikai országról (Talán Ruanda vagy Libéria). A pofátlan közlekedési miniszter fogta és az ország teljes vasúthálózatát(!!!) eladta egy angol cégnek ócskavasként (sejthetjük, mennyire volt az a cég angol...).
Csodálkozunk, hogy a csórók felkerekednek?

Olvasgassátok a front14-et sok érdekes dolog van fent ott is.

A lényeg pedig az, hogy jegyezzük meg, hogy ez mind egy faj gonoszsága és kapzsisága miatt van. Nem szeretném én se, hogy Európa elfeketedjen, de valahol ezek is áldozatok, nem?

Szebb jövőt!
k, 2009/01/20 - 07:45VI.BÉLA

* Bejelentkezés Regisztrálj!

#10

Kedves F.Adam! Jók az észrevételeid, de mindennek meg van a megfelelő ellenszere! Csak súgom, létezik a biológiai, és vegyi fegyver is. Az is igaz, itt is, ott is bevethető. Most még itt a lépéselőny. Ha időben kapcsol Európa, és leveti magáról az elnyomó zsidókat, már kevesebb esély volna a betelepítésekre. Az olcsó és buta droidok, akik éhbérét "dolgoztatni" szeretnének, csak egy ideig lesznek "hallgatagok. Azután jön a "fekete leves". Terjed majd a nemi baj, és egyéb tisztátalanságból származó mocsok is. A kulturális különbözetről nem is beszélve!

1 2 3 következő ›utolsó »

http://szentkoronaradio.com/jacks-corner/2009_01_19_tobb-ezer-neger-bevandorlo-er kezik-magyarorszagra

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: munkahelyteremtő, családtámogatási, kiszámíthatatlan, családegyesítési, vízszoláltatókat, általánosságokon, szentkoronaradio, tenyészállatokat, miniszterelnökük, nyersanyagokban, fejlesztésekkel, magyarországnak, hivatalnokokból, visszaszerzését, kizsákmányolják, betelepítésekre, multikulturális, előreláthatólag, bevándoroltatni, beilleszkedési, vasúthálózatát, magyarországon, magyarorszagra, magyarországra, betaníttatását, magyarországot, halálbüntetést, kiszipolyoznak, identitásukhoz, locsolgathassa, hagyományokkal, értékrendjüket, elgondolkodnék, emelkedésekhez, tanfolyamokon, nyelvtanulási, legnagyobb titokban, európai országokba, terv hazánkat, nemzetközi média, nyugat-afrikai Cape, afrikai viszonyokat, világ egyik, miniszterelnökük Brüsszelben, csatlakozási tárgyalások, nyilvánosság teljes, kissé beljebb, belga Louis, munkára kiéhezett, európai városokban, európai adófizetők, gyakorlati tapasztalatok, Európai Unió, Jack Corn, Cape Verde Köztársaság, Cape Verde, Zöld-foki Szigetek, Európai Segély, Munkahelyteremtő Központot, Mali Köztársaság, Louis Michel, Nagy Britanniában, Egyesült Királyságban, Gordon Brown, Nigel Farage, United Kingdom Independence Party, Függetlenségi Párt, Matthew Elliott, Payers Alliance, Nagy Britannia, Szent Korona Rádió, Bejelentkezés Regisztrálj, Németh Miklós, Smiling Smiling Smiling Szebb, Kárpát Dániel, Talán Ruanda, Kedves,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Maradék idő  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ha így haladunk...  Muratáj  Becsüld meg azt amid van,...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Ma  Föld napja április 22  Búzaszentelés  Bizonyos kulturális szint nélk...  A hét szűk esztendő  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Egyszerűen  Sokkal bölcsebb a természet,  Minden szülő a lényével nevel.  Minden szülő a lényével nevel.  A végzet az  Naplemente  Alakot vált...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Próbálkozni kell ahhoz,  Emlék  Jó éjszakát  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Miért nem menti meg Jézus...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Bizonyos kulturális szint nélk...  Bella István: Zsoltár  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Ez a jó az alvásban.  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Nehezen engedem  Jó éjt  Szép estét  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Paul David Tripp Április 24  Föld napja április 22  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Környezetvédelem  Ahogy emelkedik a rezgés...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
legnagyobb titokban, európai országokba, terv hazánkat, nemzetközi média, nyugat-afrikai Cape, afrikai viszonyokat, világ egyik, miniszterelnökük Brüsszelben, csatlakozási tárgyalások, nyilvánosság teljes, kissé beljebb, belga Louis, munkára kiéhezett, európai városokban, európai adófizetők, gyakorlati tapasztalatok, gazdasági nehézségekkel, elöregedési problámákkal, befogadó állam, gazdagabb multikulturális, gazdaságilag fejlettebb, elmaradottabb közép-, római utcákon, terv családegyesítési, utánuk tömegesen, családtagokra fordított, becsléseken alapuló, eredeti dokumentumban, színesbőrű bevándorlók, ezzel járó, kérdést Gordon, brit adófizetők, gazdasági recesszió, adófizetők pénzét, tiltakozások ellenére, közeljövőben több, munkaerő toborzó, népesedés öregedése, nyugdíj befizetéseket, közös vagyont, hivatali esküt, rend követését, cionista kóceráj, nemzeti célokért, roma problémát, belső problémákat, betelepített idegenekkel, nemzeteket gyengítik, vezetőjükkel együtt, országot felépíttetni, romló népesedési, éjdszes alfabéta, niggereket becsukjuk, unijó népessége, ejrópai felsövezetök, világ csaknem, elöregedő Ezrópának, olcsó munkaerőt, több gyerek, családok ilyen, droiddá válásnak, szavazata annyit, őslakosok alárendelt, zsidókkal szembeni, emberek egyáltalán, probléma felismeréséig, akit ismerünk, nemzeti jelleget, útra anarchiához, tömeges népbutítást, bevándorlók hadát, saját Hazánkban, magyarnak csak, bantuk ellen, dzsungel makik, élősködés miatt, bőrhiányos rohadékok, lyukas garas, arab olajállam, afrikai törzseket, mocskos amcsiknak, szerencsétleneken esett, afgán kábítószeren, iraki olajon, sáskák mindent, polgári lakosság, nyugati világ, harmadik világbeli, zsidóknak nőjön, drága vízzel, baromira hasznos, zsidrák rabigát, ocsmány világrendet, harmadik világból, megfelelő életkörülményeket, saját országukban, saját pénzünkből, véres pénzből, biboldók kihúztak, dokumentum filmet, pofátlan közlekedési, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.